Isteni nyers étrend

A nyers vegán ételkészítés alapjai – tanfolyam

Posted On április 29, 2015 at 9:24 de. by / No Comments

alaptanfolyam

A nyers ételek fogyasztása elengedhetetlen része az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Ha csak szeretnéd színesíteni salátáidat vagy megalapozni egy nyers vegán étrendre való átállást, akkor ezen a kurzuson a helyed! Ismerd meg a nyers vegán életmód elméletét és hatásait, az alap ételkészítési technikákat, praktikákat arra, hogy hogyan építs minél több nyers ételet az étrendedbe. Felsorakoztatjuk a nyerskonyha alapanyagait, különös tekintettel a tápanyagdús zöld levelekre! A tanfolyamon főleg hazai, szezonális alapanyagokkal dolgozunk, néhány ‘egzotikus’ kiegészítővel.
A tanfolyam magában foglal egy üdvözlő italt, elméletet, egy 3-4 ételből álló menü elkészítését, amibe lehetőség van bekapcsolódni, illetve az elkészített ételek közös elfogyasztását. A résztvevők írásos anyagot is kapnak a kurzus témájáról.

Időpont: 2015. május 20. szerda 18.00-21.00

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Részvételi díj: 7500 Ft/fő
(A tanfolyam minimum 5 fővel és maximum 10 fővel indul.)

Foglalás: http://repakonyha.hu/webaruhaz/termekek/nyers-vegan-etelkeszites-alapjai-tanfolyam/

Fontos: Mivel ételeinket frissen szedett vagy biopiacon vásárolt alapanyagokból készítjük, ezért fontos, hogy előre tudjuk hányan leszünk a tanfolyamon.
Így a foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb egy héttel az esemény előttig. A fizetés történhet átutalással (OTP bank 11734121-20033923) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. Ha bármi kérdés van, vagy utolsó pillanatban csatlakoznál, akkor hívj 0670-70-28187 vagy írj agnesrepka@gmail.com és meglátjuk, hogy van-e még hely!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.