Oktatás

agimakinal2

Tanfolyamok

Előadások (Egészséges táplálkozás és életmód, Nyers vegan ételek és készítésük, Környezettudatos és fenntartható életmód)

Bemutatók: egészséges táplálkozás, nyers vegan ételkészítés és/vagy kóstoltatás rendezvényeken

Tanácsadás: nyers, vegán ételkészítésről, technikákról

Interaktív, szemléletformáló foglalkozások gyerekcsoportok

TANF WS

AKTUÁLIS PROGRAMJAINKAT (TANFOLYAM, ELŐADÁS, STB) MEGTALÁLOD A HÍREK KÖZÖTT VAGY FOGLALD LE HELYED A WEBSHOPUNKBAN

 

– REFERENCIÁK –

Makifood Éltető vacsorakurzusok és Nyers vegán édességek kurzusok – Zizi beszámolója az egyik alkalomról

Közép-Európai Egyetem Föld napi programon ételbemutató és kóstoltatás a fenntarthatóság jegyében

Félig megettük már az Ehető kerteket! félideji projektbeszámoló – Grund Hostel
http://zofi.hu/node/3548 és Kiállítás kertészkedésre motiváló képeslapokból

Előadás a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Zöld hét programján “Ehető kertek és fenntarthatóság” címmel http://szgya.hu/

Előadás az EC-PEC Alapítvány Regionális Konzultáció-sorozatának Záró Konferenciáján. http://www.ecpec.hu/

Előadás a VIGYÁZAT EHETŐ! közösségi filmhét nyitórendezvényén a Grund közösségi kertnél “Élő ételekkel változatosan télen is” címmel

http://www.vedegylet.hu/vigyazateheto/

Előadás Élő ételek és „ehető” kertek címmel a Biokultúra Közép-magyarországi Egyesület és a Magyar Biokultúra Szövetség Központi Klubjának évadnyitó szakmai rendezvényén.

Előadás- és ételkészítés bemutató sorozat az Ökocsoda vidéki rendezvényein

agimakinal

MG_5240_a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.