Isteni nyers étrend

Nyers vegán csokoládé tanfolyam – Az alapok.

Posted On április 29, 2015 at 9:22 de. by / No Comments

choc course
”A nyers kakaóbabtól a nyers táblás csokoládéig’
Gyere és ismerd meg az egészséges csokoládékészítés alapanyagait, eszközeit és elkészítését! Fókuszban a nyers kakaóbab és annak minden formája, eredete, egészségügyi tulajdonsága, feldolgozási módszere. Az elmélet és kóstolók után megmutatjuk, hogy hogyan tudsz gondosan temperált csokoládét készíteni, alacsony hőfokon, megőrizve az alapanyagok minden pozitív tulajdonságát. Lehetőség lesz arra is, hogy mindenki kipróbálja a csokoládékészítést, elkészítve a saját csokoládéját!
A módszer otthon is könnyen használható, bonyolult eszközök nélkül, ráadásul nemcsak nyers csokoládéval.
Fejenként 250 grammnyi alapanyagot biztosítunk a tanfolyamra, amit saját készítésű csokoládé formájában lesz lehetőség hazavinni!

Időpont: 2015. május 11. hétfő 18.00-21.00

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Részvételi díj: 8500 Ft/fő
(A tanfolyam minimum 5 fővel és maximum 10 fővel indul.)

Foglalás: http://repakonyha.hu/?p=1576

A foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb egy héttel az esemény előttig. A fizetés történhet átutalással (OTP bank 11734121-20033923) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. Ha bármi kérdés van, vagy utolsó pillanatban csatlakoznál, akkor hívj 0670-70-28187 vagy írj agnesrepka@gmail.com és meglátjuk, hogy van-e még hely!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.