Nyers vegán vacsorák

 

Picture 2

Szezonális zöldségek, vadnövények és különleges alapanyagok.

Az ÉletKonyhában hagyománnyá vált gourmet vacsorák folytatásaként, izgatottan hívlak titetek az alábbi két vacsoránkra!

A természet ritmusát követve a vacsoránkon is szezonális, csak növényi alapanyagokkal dolgozunk, felfedezve a kerti és a vadnövények ízeit, kiegészítve különleges alapanyagokkal (távoli tájak fűszereivel vagy olyan “élvezeti szerekkel”, mint a nyers kakaó) elkötelezeve arra, hogy egy gondosan megválogatott, élvezetes, vitalizáló és egészséges menüt alkossunk nektek!

A vacsorát annak szenteljük, hogy új technikákat, ízeket, ételeket próbáljunk ki az élő/nyers ételek világában, nektek pedig lehetőséget adjon kicsit lelassulni, egy baráti beszélgetésbe keveredni vagy feltöltődni!

A menü cukormentes és glutenmentes.

3 fogásos vacsora

10-15 fős társaság

Baráti hangulat

3900 Ft/fő

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Fontos: Mivel ételeinket adott létszámra készítjük frissen szedett vagy biopiacon vásárolt alapanyagokból, ezért fontos, hogy előre tudjuk hány vendégünk lesz.

Így a foglalás, az alábbi linken történő regisztráción túl, a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb az esemény előtti keddig.  A fizetés történhet átutalással (OTP bank 11734121-20033923) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. (agnesrepka@gmail.com)

Időpontok:
Az aktuális vacsorákat itt találod!

Gasztronómiai kalandozás az élő ételek világában – mindenevőknek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.