RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház A nyers vegán ételkészítés alapjai – tanfolyam
alaptanfolyam

A nyers vegán ételkészítés alapjai – tanfolyam

Leírás

A nyers ételek fogyasztása fontos része az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Ha csak szeretnéd színesíteni salátáidat vagy megalapozni egy nyers vegán étrendre való átállást, akkor ezen a kurzuson a helyed! Ismerd meg a nyers vegán életmód elméletét és hatásait, az alap ételkészítési technikákat, praktikákat arra, hogy hogyan építs minél több nyers ételet az étrendedbe. Felsorakoztatjuk a nyerskonyha alapanyagait, különös tekintettel a tápanyagdús zöld levelekre! A tanfolyamon főleg hazai, szezonális alapanyagokkal dolgozunk, néhány ‘egzotikus’ kiegészítővel.

A tanfolyam magában foglal egy üdvözlő italt, elméletet, egy 3-4 ételből álló menü elkészítését, amibe lehetőség van bekapcsolódni, illetve az elkészített ételek közös elfogyasztását.

Időpont: A következő időpontról érdeklődj ételműhelyünkben! A tanfolyamokat általában szerdai napon tartjuk 18.00-21.00 óráig.

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Részvételi díj: 7500 Ft/fő
(A tanfolyam minimum 4 fővel és maximum 10 fővel indul.)

Fontos: Mivel ételeinket  frissen szedett vagy biopiacon vásárolt alapanyagokból készítjük, ezért fontos, hogy előre tudjuk hányan leszünk a tanfolyamon.

Így a foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb az esemény előtti keddig.  A fizetés történhet átutalással (bankszámlainformációt a vásárlás véglegesítése után küldünk) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. Ha bármi kérdés van, vagy utolsó pillanatban csatlakoznál, akkor hívj 0670-70-28187 vagy írj agnesrepka@gmail.com és meglátjuk, hogy van-e még hely!

alaptanfolyam