Tavaszi méregtelenítés és feltöltődés zöldekkel
Itt a tél vége, az elménk és testünk is újjáéled, mint a természet, így itt az ideje az összegyűlt mérgek kivezetésének és a szervezet ásványi anyagokkal, vitaminokkal és más tápanyagokkal való feltöltésének. Ezeket a termékeket ajánljuk: Az ÁRPAFŰ por tartalmazza a fiatal árpafűben található összes vitamint, ásványi anyagot, antioxidánsokat, fehérjéket és enzimeket. Méregtelenítő és lúgosító hatású, segíti az emésztést, támogatja az egészséges koleszterinszintet és erősíti az immunrendszert.
A BÚZAFŰ, ami az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, rostot és enzimeket. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. Kimagaslóan magas a klorofill tartalma. A búzafű egyszerre méregtelenít, vitalizál és növeli az energiaszintünket.
A CHLORELLA sötétzöld színű, édesvízi alga, mely tökéletes összetételű tápanyag. Kimagasló klorofilltartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését is segíti. Jelentős mértékű rostot és növényi fehérjét tartalmaz. Megtalálhatunk benne minden aminosavat, fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket (magnézium, kalcium, vas, mangán, cink – különösen jód és káliumtartalma igen magas) és vitaminokat (B-vitaminok, C és E). A SPIRULINA egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést, a vér koleszterinszintjét és az anyagcsere működését. Vitaminokban (A, B12 és E), ásványi anyagokban, nyomelemekben és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. Nagyon magas a növényi fehérje tartalma. Ráadásul könnyen emészthető, komplett fehérjeként mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza a megfelelő arányban.
Felhasználási javaslat A zöld porokat vízbe, gyümölcslébe, turmixba, joghurtba keverve ajánljuk. Ideális reggel, délelőtt vagy kora délután fogyasztani, így a szervezetnek lesz ideje az általuk aktivált folyamatokra. Kis adagokban (napi fél teáskanál) fogyasszuk először, majd növeljük az adagot napi 1-2 teáskanálnyira, a por fajtájától függően.
TIPP: A természet áldása: Töltődj fel D-vitaminnal! Egyre többször süt ki a nap tavasszal, fordítsátok az orcátokat a nap felé, hogy a bőrön keresztül töltődjetek D-vitaminnal!