Hírek

Tavaszi méregtelenítés és feltöltődés zöldekkel

Posted On március 12, 2015 at 4:38 du. by / No Comments

Picture 9

 

Itt a tél vége, az elménk és testünk is újjáéled, mint a természet, így itt az ideje az összegyűlt mérgek kivezetésének és a szervezet ásványi anyagokkal, vitaminokkal és más tápanyagokkal való feltöltésének. Ezeket a termékeket ajánljuk: Az ÁRPAFŰ por tartalmazza a fiatal árpafűben található összes vitamint, ásványi anyagot, antioxidánsokat, fehérjéket és enzimeket. Méregtelenítő és lúgosító hatású, segíti az emésztést, támogatja az egészséges koleszterinszintet és erősíti az immunrendszert.

BÚZAFŰ, ami az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, rostot és enzimeket. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. Kimagaslóan magas a klorofill tartalma. A búzafű egyszerre méregtelenít, vitalizál és növeli az energiaszintünket.
CHLORELLA sötétzöld színű, édesvízi alga, mely  tökéletes összetételű tápanyag.  Kimagasló klorofilltartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését is segíti. Jelentős mértékű rostot és növényi fehérjét tartalmaz. Megtalálhatunk benne minden aminosavat, fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket (magnézium, kalcium, vas, mangán, cink – különösen jód és káliumtartalma igen magas) és vitaminokat (B-vitaminok, C és E). A SPIRULINA egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést, a vér koleszterinszintjét és az anyagcsere működését. Vitaminokban (A, B12 és E), ásványi anyagokban, nyomelemekben és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. Nagyon magas a növényi fehérje tartalma. Ráadásul könnyen emészthető, komplett fehérjeként mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza a megfelelő arányban.
Felhasználási javaslat A zöld porokat vízbe, gyümölcslébe, turmixba,  joghurtba keverve ajánljuk. Ideális reggel, délelőtt vagy kora délután fogyasztani, így a szervezetnek lesz ideje az általuk aktivált folyamatokra. Kis adagokban (napi fél teáskanál) fogyasszuk először, majd növeljük az adagot napi 1-2 teáskanálnyira, a por fajtájától függően.

TIPP: A természet áldása: Töltődj fel D-vitaminnal! Egyre többször süt ki a nap tavasszal, fordítsátok az orcátokat a nap felé, hogy a bőrön keresztül töltődjetek D-vitaminnal!

Collages3

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.