Meghívó: Élő ételek és fenntarthatóság Debrecenben Március 23.
Időpont:Március 23. – 10.00-15.15
Helyszín:Debrecen, Kölcsey Központ
A rendezvény látogatása ingyenes.
Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne megismerkedni a fenntartható táplálkozással, a nyers, élőételekkel és szeretné megtudni, hogyan alakíthatná konyháját ZÖLD konyhává.
Napi program:
10.00 – 10.15 Nyitás
10.20 – 10.30 Köszöntő, üdvözlés, programismertetés
10.30 – 11.45 Előadás – Repka Ágnes – Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás
11.50 – 12.30 Ebédszünet Biobüfé – Ingyenes nyers ételkóstoló
12.40 – 13.30 Előadás – Leitert Glória – Fenntartható táplálkozás a mindennapokban – gyakorlati megoldásokkal
13.45 – 14.50 Ételkészítési bemutató 3-4 étel
15.00 – 15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése
További helyszínek és időpontok:
Április 6. – 10.00-15.15 Pécs
Április 27. – 10.00-15.15 Hévíz
Május 25. – 10.00-15.15 Eger