Egészség

Meghívó: Élő ételek és fenntarthatóság Debrecenben Március 23.

Posted On március 18, 2013 at 5:36 du. by / No Comments

Időpont:Március 23. – 10.00-15.15

Helyszín:Debrecen, Kölcsey Központ

A rendezvény látogatása ingyenes.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne megismerkedni a fenntartható táplálkozással, a nyers, élőételekkel és szeretné megtudni, hogyan alakíthatná konyháját ZÖLD konyhává.

Napi program:

10.00 – 10.15 Nyitás

10.20 – 10.30 Köszöntő, üdvözlés, programismertetés

10.30 – 11.45 Előadás – Repka Ágnes – Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás

11.50 – 12.30 Ebédszünet Biobüfé – Ingyenes nyers ételkóstoló

12.40 – 13.30 Előadás – Leitert Glória – Fenntartható táplálkozás a mindennapokban – gyakorlati megoldásokkal

13.45 – 14.50 Ételkészítési bemutató 3-4 étel

15.00 – 15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése


További helyszínek és időpontok:
Április 6. – 10.00-15.15 Pécs
Április 27. – 10.00-15.15 Hévíz
Május 25. – 10.00-15.15 Eger

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.