RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház Tanfolyamok/Courses ŐSZBŐL TÉLBE – Szezonális nyers vegán ételkészítő tanfolyam
ősztel

ŐSZBŐL TÉLBE – Szezonális nyers vegán ételkészítő tanfolyam

Leírás

ŐSZBŐL TÉLBE – Szezonális nyers vegán ételkészítő tanfolyam

A szezonális ételkészítő tanfolyammal egy hagyományt szeretnénk elindítani, ami az évszakokat követi. Ezeken az alkalmakon a kertben éppen növő zöldségekre, gyümölcsökre, fűszerekre vagy vadon gyűjthető növényekre fókuszálunk és az azokból készíthető ételekre. Hisszük, hogy ezekből lehet a legfrissebb, legteljesebb és vitalizáló ételeket elkészíteni!

Bárki becsatlakozhat, aki már tapasztaltabb nyersétel vagy egészséges étel készítő, vagy aki még csak most ismerkedik az egészséges táplálkozással. Ezeken az alkalmakon is nyers vegán ételeket készítünk, amit bárki beépíthet az étrendjébe.

A tanfolyam magában foglal egy üdvözlő italt, elméletet az aktulis alapanyagokról, egy 3-4 ételből álló menü elkészítését, amibe lehetőség van bekapcsolódni, illetve az elkészített ételek közös elfogyasztását. A résztvevők írásos anyagot is kapnak a kurzus témájáról.

Részvételi díj: 7500 Ft/fő

Időpont: 2015. november 5. csütörtök 18.00-21.00

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Fontos: Mivel ételeinket  frissen szedett vagy biopiacon vásárolt alapanyagokból készítjük, ezért fontos, hogy előre tudjuk hányan leszünk a tanfolyamon.

Így a foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb az esemény előttig keddig.  A fizetés történhet átutalással (OTP bank 11734121-20033923) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. Ha bármi kérdés van, vagy utolsó pillanatban csatlakoznál, akkor hívj 0670-70-28187 vagy írj agnesrepka@gmail.com és meglátjuk, hogy van-e még hely!