RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház Nyers vegán csokoládé tanfolyam – Az alapok.
choc course

Nyers vegán csokoládé tanfolyam – Az alapok.

Leírás

‘A nyers kakaóbabtól a nyers táblás csokoládéig’

Gyere és ismerd meg az egészséges csokoládékészítés alapanyagait,  eszközeit és elkészítését! Fókuszban a nyers kakaóbab és annak minden formája, eredete, egészségügyi tulajdonsága, feldolgozási módszere. Az elmélet és kóstolók után megmutatjuk, hogy hogyan tudsz gondosan temperált csokoládét készíteni, alacsony hőfokon, megőrizve az alapanyagok minden pozitív tulajdonságát. Lehetőség lesz arra is, hogy mindenki kipróbálja a csokoládékészítést, elkészítve a saját csokoládéját!

A módszer otthon is könnyen használható, bonyolult eszközök nélkül, ráadásul nemcsak nyers csokoládéval.

Fejenként 250 grammnyi alapanyagot és izgalmas kiegészítőket biztosítunk a tanfolyamra, amit saját készítésű csokoládé formájában lesz lehetőség hazavinni!

Időpont: 2016. május 18. szerda 18.00-21.00

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Részvételi díj: 9500 Ft/fő
(A tanfolyam minimum 4 fővel és maximum 9 fővel indul.)

A foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb az esemény előtti keddig!  A fizetés történhet átutalással(bankszámlainformációt a vásárlás véglegesítése után küldünk) vagy a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel. Ha bármi kérdés van, vagy utolsó pillanatban csatlakoznál, akkor hívj 0670-70-28187 vagy írj agnesrepka@gmail.com és meglátjuk, hogy van-e még hely!

12278795_454790781370903_4971099573557732740_n