Leírás
100% nyers MACA gyökér italpor
A maca gyökér Dél-Amerikában, a perui Andok magaslatain termesztett erősítő és energetizáló növény. Gyökerét szárítás után megőrlik, ezt az őrleményt fogyasztjuk. A növényt az inkák már 2000 évvel ezelőtt is használták mind gyógyászati, mind étkezési célokra.
Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin és kalcium, foszfor.
Jótékony hatások: javítja a memóriát, növeli a libidót és az állóképességet, növeli a vér oxigénszintjét, hormonkiegyensúlyozó hatással bír.
Száraz hűvös helyen tartandó!
100% nyers MACA gyökér italpor 2 féle kiszerelésben: 250 gramm biológiailag lebomló tasakban vagy 150 gramm újrahasználható üvegben, mert gondolunk a környezet védelmére is!
Származás: Peru
Felhasználási javaslat:
Naponta 3-5 g (1 teáskanál) MACA gyökér port keverjen gyümölcs- vagy zöldséglében, smoothie-ban, müzlibe. Ideális reggel vagy kora délután fogyasztani.