Leírás
100% organikus, nyers Kakaópor
Kakaóporunk a Criollo fajtából készül, mely a legritkább, legízletesebb, legfinomabb kakaóbab. A kakaó magas antioxidánstartalma védi a sejteket, így lassítja az öregedési folyamatokat. Magas magnéziumtartalma segíti az idegi és serkenti az izomműködést. Nyomelemekben és ásványi anyagokban nagyon gazdag. Jótékony hatásai: serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segít csökkenteni a vérnyomást, hangulatjavító, energetizáló. A kakaó ipari feldolgozásánál 100-140°C-on pörkölik a kakaót, míg a nyers kakaót lassan fermentálják és maximum 42°C-on szárítják, így jobban megőrzi kiváló tápanyagtartalmát.
Nettó tömeg: 250g vagy 500 g vagy 1000 g
Származás: Peru
Felhasználási javaslat:
A KAKAÓPOR felhasználható csokoládékészítéshez, süteményekbe, reggeli italokba, turmixokba, édes krémekbe, desszertekbe.
Napi 1-3 teáskanál kakaópor feldobja a napunkat!
(Friss kakaóbab közvetlenül szüret után.)