RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház Egészséges reggelik Fibonacci forró csokoládé granulátum (70%)
forro csokoládé

Fibonacci forró csokoládé granulátum (70%)

1545 Ft4870 Ft Áfával

Kiürítés

Leírás

Fibonacci Perui Criollo 70% étcsokoládé granulátum forró csokoládéhoz
Peru Criollo 70% dark drinking chocolate

Az igazi forró csokoládé nem pudingosan sűrű, mégis krémes, nem tartalmaz tartósítószereket és alacsony a cukor tartalma. Magas minőségű perui Criollo nyers kakaóbabból készül.

Összetevök: kakaóvaj*, kakaópor*, kókuszvirágcukor
Ingredients: cacao butter, cacao powder*, coconut blossom sugar
*Ellenörzött ökológiai gazdálkodásból/ From organic source.

Kakaó szárazanyagtartalom legalább 70%. Minimum cacao content is 70%.
A termék kizárólag növényi alapanyagokból készül, tejszármazékot nem tartalmaz.

Súly/Weight: 125 g, 250 g, 500 g

Készítette: Remotex 96 Bt 1136 Budapest, Hollán Ernö u. 31.
Tárolás száraz, hüvös helyen, napfénytöl védve: 12-20 °C között. /Store it in a cool, dry place (between 12-20°C).
Diót, mandulát, szezámmagot, kesudiót, zellert, szóját feldolgozó üzemben készült. /It may contain traces of walnut, almond, sesame seed, cashew, celeriac, soya.

Elkészítése: 3 dl tejhez (lehet növényi is) 20 g (2-3 tk) csokoládégranulátum szükséges. 1 dl meleg tejben keverjük el a granulátumot, majd folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a maradék meleg tejet is. (A nyers kakaó tulajdonságainak megtartásához legfeljebb 50°C-os legyen a tej.)
For 3dl serving, melt 20g (2-3tsp) into 1dl of warm plant or animal based milk, then stir in 2dl more of the warm milk. (To retain the full qualities of the raw cacao, use milk max 50°C)

Additional information

Súly/Weight

125gramm, 250gramm, 500gramm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.