RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház Könyvek Adorján Éva: Egészséges finomságok
könyv_egészséges finomságok

Adorján Éva: Egészséges finomságok

3990 Ft Áfával

Category: .

Leírás

Adorján Éva: Egészséges finomságok

…hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen

Szívből ajánljuk!

Adorján Évi Egészséges finomságok c. könyve hiánypótló a magyar nyelvű, nyers vegán “édes” receptkönyvek piacán.  A gyönyörű képek mellett különleges ízkompozíciókat ismerhetünk meg, végtelenül praktikus és világos receptleírásokkal. Ha még most ismerkedsz a nyers vegán desszertekkel, vagy már van tapasztalatod, akkor is találhatsz benne rengeteg újdonságot! Az alapoktól kezd a könyve, majd a könnyű krémes desszertektől, az útravaló édességeken át, eljut a piték, torták, parfék világába.

Stressz, energiahiány, letörtség, alvásproblémák, depresszió – ki ne tapasztalta volna néhanapján saját bőrén ezeket a tüneteket? És ki ne szeretne kiegyensúlyozottan, harmóniában élni önmagával és környezetével? Ki ne vágyna arra, hogy az elhízás veszélye nélkül ehessen igazán jókat, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltenie, vagy a teljes havi fizetését elköltenie a bioboltban?
Adorján Éva könyve nemcsak magyarázatot ad arra, hogyan és miért esszük magunkat fáradtra és enerváltra, hanem segít felfedezni a teljes értékű étkezés izgalmas világát is. Olyan recepteket gyűjt össze, melyek alapján egyszerűen, gyorsan és egészségesen készíthetjük el a legédesebb finomságokat – cukor, tej és tojás nélkül. Sőt, sütés nélkül.

Libri Könyvkiadó, 2013
  • 124 oldal
  • Kötés: kemény kötés
  • ISBN: 9789633102657