RépaKonyha Webáruház

Home RépaKonyha Webáruház 3 FOGÁSOS NYERS VEGÁN VACSORA 2015. december 11
250062_198980990156432_4748056_n

3 FOGÁSOS NYERS VEGÁN VACSORA 2015. december 11

Leírás

3 FOGÁSOS NYERS VEGÁN VACSORA

Szezonális zöldségek, vadnövények és különleges alapanyagok.

Az ÉletKonyhában hagyománnyá vált gourmet vacsorák folytatásaként, izgatottan hívlak titetek az alábbi két vacsoránkra!

A természet ritmusát követve a vacsoránkon is szezonális, csak növényi alapanyagokkal dolgozunk, felfedezve a kerti és a vadnövények ízeit, kiegészítve különleges alapanyagokkal (távoli tájak fűszereivel vagy olyan “élvezeti szerekkel”, mint a nyers kakaó) elkötelezeve arra, hogy egy gondosan megválogatott, élvezetes, vitalizáló és egészséges menüt alkossunk nektek!

A vacsorát annak szenteljük, hogy új technikákat, ízeket, ételeket próbáljunk ki az élő/nyers ételek világában, nektek pedig lehetőséget adjon kicsit lelassulni, egy baráti beszélgetésbe keveredni vagy feltöltődni!

A menü cukormentes és glutenmentes.

3 fogásos vacsora

10-15 fős társaság

Baráti hangulat

3900 Ft/fő

Helyszín: Plant Life ételműhely (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31)

Fontos: Mivel ételeinket adott létszámra készítjük frissen szedett vagy biopiacon vásárolt alapanyagokból, ezért fontos, hogy előre tudjuk hány vendégünk lesz. Így a foglalás a teljes összeg kifizetését jelenti, legkésőbb az esemény előtti keddig.

2 féle fizetési mód lehetséges, ezt kérjük jelezni a megjegyzés rovatban:
– átutalással: ekkor emailben érkezik a számla és ide kérjük átutalni a pénzt OTP bank 11734121-20033923, emailben érkezik a számla) vagy
– személyesen a helyszínen, a Plant Life ételműhelyben (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31) keddenként 11.00-19.00 óráig készpénzzel vagy telefonos (0670-7028187) egyeztetés alapján más időpontban is.

Időpontok:

2015. december 11. péntek 18.30

Gasztronómiai kalandozás az élő ételek világában – mindenevőknek is!

Menü
Fűszeres répaleves diótejjel. Marinált zöldségek, lencsecsíra. Gombaropogós.
Zsályás-sütőtökös ‘gnocchi’. Probiotikus kesudió ‘tejföl’. Savanyú káposzta szálak. Téli zöldek.
Marinált fügés, narancsos ‘panna cotta’ gesztenye alappal. Csokoládéöntettel.
+ Meglepetés
Menu
Spicy carrot soup with walnut milk, tomato swirl. Marinated lentil sprouts and pepitas. Mushroomcrisp
Squash ‘gnocchi’ with sage. Kale pesto. Probiotic cashew cream. Saur Kraut. Winter greens.
Fig and orange ‘panna cotta’ with chestnut. Raw chocolate sauce.
+ Suprise

Picture 2