Hírek

Legújabb termékünk a Fibonacci Perui Criollo 70% étcsokoládé granulátum forró csokoládéhoz

Posted On február 22, 2017 at 5:30 du. by / No Comments

Legújabb termékkísérletünk eredményeként kezdtük el készíteni a Fibonacci Perui Criollo 70% étcsokoládé granulátumot forró csokoládéhoz (Peru Criollo 70% dark drinking chocolate)

Az igazi forró csokoládé nem pudingosan sűrű, mégis krémes, nem tartalmaz tartósítószereket és alacsony a cukor tartalma. Magas minőségű perui Criollo nyers kakaóbabból készül.

Összetevök: kakaóvaj*, kakaópor*, kókuszvirágcukor
Ingredients: cacao butter, cacao powder*, coconut blossom sugar
*Ellenörzött ökológiai gazdálkodásból/ From organic source.

Kakaó szárazanyagtartalom legalább 70%. Minimum cacao content is 70%.
A termék kizárólag növényi alapanyagokból készül, tejszármazékot nem tartalmaz.

Súly/Weight: 125 g, 250 g, 500 g

Elkészítéséhez az alábbiakat ajánljuk: 3 dl tejhez (lehet növényi is) 20 g (2-3 tk) csokoládégranulátum szükséges. 1 dl meleg tejben keverjük el a granulátumot, majd folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a maradék meleg tejet is. (A nyers kakaó tulajdonságainak megtartásához legfeljebb 50°C-os legyen a tej.)
For 3dl serving, melt 20g (2-3tsp) into 1dl of warm plant or animal based milk, then stir in 2dl more of the warm milk. (To retain the full qualities of the raw cacao, use milk max 50°C)

Megrendelhetitek webshopunkban, vagy ha rögtön forró csokiként innátok, akkor akár a Csillaghegyi Megállóban vagy a Madal kávézókban is megtaláljátok!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.